Personeel

“Personeel gevraagd m/v”

Het vinden van nieuwe medewerkers die passen bij uw salon begint bij een goede werving en selectie. Je kunt deze werving en selectie zelf doen of uitbesteden aan een professional.

Personeel, advies, werving, selectieZelf werven en selecteren

Indien u de werving en selectie voor de salon zelf doet kunt u de vacature plaatsen op de eigen website. Hiermee bereikt u echter maar een beperkte doelgroep. Indien u de vacature plaatst op een vacaturewebsite dan is het bereik een stuk breder. Kiest u voor een branchegerichte vacaturesite dan heeft u de meeste kans van slagen. Een voorbeeld van een branchegerichte website is Salonvacatures.nl. Voor € 49,- (excl. BTW) staat uw vacature 60 dagen op de website en wordt deze doorgeplaatst op social media en diverse andere vacaturewebsites.

Salonvacatures.nl

De werving en selectie uitbesteden

Indien u de werving en selectie voor de salon wilt uitbesteden kunt u ook hierbij kiezen een deel zelf te doen. Het bedrijf Prosalon biedt verschillende pakketten. U kunt dus zelf bepalen welk pakket het beste bij u past.

Personeelsadvies

Heeft u al perfecte medewerkers in de salon maar heeft u vragen op personeelsgebied. Of wilt u de salarisadministratie uitbesteden?  Bij KappersAdministratie.nl nemen ze dit werk geheel uit uw handen.