Huidverzorging

De invloed van je voedingspatroon en huidverzorging op je huid. Wat doet het met je lichaam?

De huid is het grootste orgaan van je lichaam, het geeft je bescherming gedurende de dag en nacht. Je huid heeft het ook heel veel verzorging nodig. Deze verzorging is meer dan alleen even douchen en snel een crème opsmeren. Als grootste orgaan verdient het meer aandacht en moet je zuinig zijn op wat je huid allemaal voor je doet. In de flow van de dag kun je dat wel eens vergeten. Of je merkt dat je huid anders reageert of er anders uit is gaan zien. Het kan een teken zijn dat je lichaam een verandering doormaakt of een reactie geeft op je voedingspatroon. Om je huid lang mooi en gezond te houden is wat je eet en drinkt heel belangrijk. Je voedingspatroon heeft een grote invloed op de conditie van je huid.

Om je huid de beste verzorging te geven is het belangrijk dat je voldoende vitaminen en mineralen uit je voedingspatroon binnen krijgt. Deze stoffen dragen bij aan een gezonde conditie van je lichaam en huid. Door goed op je voeding en huidverzorging te letten is het mogelijk om je huid weer rustig en gezond te krijgen. Ik wil je helpen om een mooie en stralende huid te krijgen dus deel ik graag mijn beautygeheimen en tips met jou!


Huidverzorging vrouwen

24H crème van LIN Skincare, verzorgend, hydraterend en fijne rimpels vervagen.

De 24H crème van LIN Skincare is geschikt voor de normale tot droge huid en door de zeer milde ingrediënten ook voor de zeer gevoelige huid.

De crème is een intensieve dag- en nachtverzorging en bevat waardevolle ingrediënten die de huid voeden en beschermen tegen allerlei weersinvloeden. De met zorg samengestelde ingrediënten zorgen voor een preventieve werking tegen huidveroudering. LIN Skincare maakt gebruik van natuurlijke en diervriendelijke producten en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

De crème wordt geleverd in een airless flacon, waardoor de crème niet voortijdig in aanraking komt met lucht en licht. Het pompje zorgt ervoor dat de waardevolle ingrediënten volledig worden afgesloten en de volledige werking blijft houden. Er kunnen geen andere stoffen bij komen en u smeert een schone crème met actieve ingrediënten op uw huid.


Huidverzorging mannen

Voelt je huid na het scheren aan als schuurpapier? Ziet je huid er droog en schilferig uit? Is je huid gevoelig, strak en trekkerig? Of wil je je huid op de juiste wijze gehydrateerd houden? De oplossing is dan de moisturizer van LIN Skincare. Speciaal gemaakt om de huid te hydrateren en in balans te houden.