Website, een investering in de toekomst van de salon

Belang van de website

Het belang van een goede website wordt door veel ondernemers onderschat. Toch is een investering in een website een investering in de toekomst van de salon. De website is namelijk een grote marketingtool van de salon.

Een professionele uitstraling draagt bij aan een betrouwbaar karakter van de salon, waardoor potentiele klanten eerder tot actie over zullen gaan. De website moet voor u werken op het moment dat u hier zelf niet toe in staat bent, omdat u met een behandeling of knipbeurt bezig bent.

Realisatie

Esalon kan voor u een website op maat realiseren. Na een intake, waarbij uw wensen besproken worden, wordt de domeinnaam vastgelegd, de serverruimte gereserveerd en uw website gebouwd. De website wordt gebouwd met een basis van WordPress waardoor u zelf gemakkelijk uw teksten en foto’s kunt aanpassen. Koppelingen en integraties met en van afspraaksystemen zijn mogelijk waardoor uw klant direct vanaf uw website een afspraak kan inplannen.

Social Media

Ook het aanwezig zijn op social media is belangrijk voor de PR van de salon en de binding met klanten. Esalon kan de zowel de inrichting van de social mediakanalen als de koppeling met de website voor u verzorgen. De ‘look & feel’ van de social mediakanalen wordt afgestemd op die van uw website. Ook kunnen wij een korte instructie geven over het gebruik van de kanalen.

Betrouwbare, snelle en goedkope webhosting kunt u vinden bij Cloud86.