Administratie

Als ondernemer zult u de administratie van uw salon goed op orde moeten hebben. U kunt deze administratie geheel uitbesteden, zelf doen of een gulden middenweg vinden.

Op deze pagina hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Rompslomp

Rompslomp.nlRompslomp is hét online boekhoudpakket speciaal gemaakt voor freelancers en zzp’ers. Wij geloven erin dat jij als ondernemer altijd inzicht en controle wilt in je boekhouding, zonder dat je er veel tijd mee kwijt bent.

Geen overvolle schoenendozen met papieren bonnetjes meer, geen multomappen met facturen en geen losse excels of word documenten met facturen die je niet meer terug kunt vinden.

Je kunt onbeperkt facturen maken met Rompslomp Basis (gratis).probeer gratis

e-Boekhouden.nl

Probeer e-Boekhouden gratisU heeft als ondernemer geen boekhoudkennis nodig om gebruik te maken van ons online boekhoudpakket. e-Boekhouden.nl biedt een boekhoudmodule én een facturatiemodule. De facturatiemodule is inclusief urenregistratie, offertemodule en voorraadbeheer. Kortom, met e-Boekhouden.nl kunt u op eenvoudige en professionele wijze boekhouden en facturen maken, in uw eigen huisstijl. Ook klantgerichte en professionele offertes opstellen is met e-Boekhouden.nl geen probleem.

Gratis voor starters!

Meld u nu aan voor een gratis proefaccount en krijg meteen toegang tot het online boekhoudprogramma. Als u vervolgens bij het omzetten kiest voor het gratis starters account, betaalt u gedurende uw eerste ondernemersjaar helemaal niets! e-Boekhouden.nl

 

Kappersadministratie.nl

Een hogere omzet en meer rendement. Ook voor uw kapsalon is dat haalbaar. Weet u wat uw salon u oplevert? En hoe u meer uit uw medewerkers haalt? Kappersadministratie.nl is hét adres voor alle financiële en personele diensten in de kappersbranche. Wij gaan een stap verder dan een gewoon administratiekantoor: wij helpen uw salon gezond te krijgen en te houden.

Meer informatie op: KappersAdministratie.nl